Juki

Juki смотреть последние обновления за сегодня на .

Leven in een camper 1335, 59e Weekvlog, waarin Juki een nieuwe voorruit krijgt.

6054
144
44
00:33:33
29.11.2020

Onze website: 🤍 klik hier voor de kaart van Europa met camperplaatsen, incl video: 🤍 Donateurs kunnen overmaken op: NL20RABO0320860175 t.n.v. HJM Joersen. Klik aub op deze link als je iets bij Bol.com gaat bestellen: 🤍 Volg ons op Instagram: 🤍 Intro/Outro music: Come Back Home van Low Tree.

Be Mbitious // Hoya vs. Juki Battle.

108024
1287
192
00:01:40
27.05.2022

#BeMbitious #Hoya #mnet #smf #streetmanfighter

Juki - Pacu (Official Music Video)

113903
1148
136
00:03:29
11.03.2022

Stream ‘Pacu’ on all digital streaming platforms: 🤍 #Juki #Pacu #DefJamMalaysia #UniversalMusicMalaysia Audio Production Title: Pacu Artiste: Juki Composer: Mingaling Lyricist: Amir Hasan, Juki Arranger: Mingaling Producer: Mingaling Executive Producer: Kim Lim & Universal Music Sdn. Bhd. Head of A&R and Marketing: Hermond Cheng Head of Digital & Commercial: Ivan Koh A&R Team: Yoong Sin Weng, Syed Azleem, Gillian Kok, Izelea Marketing & Promotions Team: Anne Mukhtar, Popo, Irfan Ramos, Azim, Gizmo, Diana Asri, Kassie Ashburn Senior Artist Manager: Nadiah Ramli Digital Team: Robert Kok, Aizuddin, John Teh, Kai Ying New Business Brand Team: Brandon Chan, Amy Maisara Unit Celebrity360: Shu Hann, Szen Cheam Music Video Production Director: Thaqif Saadon Director Of Photography: Anas Jazni First Assistant Camera: Ruban Burny Gaffer: Izzat Zulkefli Grip: Muhammad Lutfi Production Assistant: Zulfadhli Wahab Stylist: Lily Samsuddin Makeup Artist: Mandy Leigh Storyboard: Imran Mansur Editor: Hakeem Roshdi Modelling, Texture, Lighting, Set Dressing, Rendering, Rotoscoping: Amirul Najihan, Hakeem Roshdi Produced By: STUDIO QUASA Follow Juki! Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 Follow Def Jam Recordings Malaysia! Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Follow Universal Music Malaysia! Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 YouTube: 🤍 DISCLAIMER: Currently, Def Jam Recordings Malaysia thoroughly complies with government regulation. We practice proper disinfection of the studio, shooting venue and necessary equipment. Lyrics: CHORUS 1 2 3 pasti akan jadi, Jatuh banyak kali, bangkit lebih lagi, Aku tahu cara aku, Hidup aku terus maju, Tiga dua satu, pacu, Tiga dua satu, aku tumpang lalu, Tiga dua satu, yeah yeah, Tiga dua satu, aku gerak dulu, VERSE 1 Satu cerita datang sini aku hidangkan, Satu budak ini pasang banyak (10) impian, Bila tulis cita-cita, nak jadi seorang rapper, (Tolong duduk) tolong diam dan terus dengarkan, Lihat ku pantas, seperti peluru, Lihat ku maju lari jauh dari (10 batu), Jatuh bangun kita sorang, siapa tahu? Siapa yang peduli, Cuma tahu gigit kuku, (Biar tinggi) 5’2, semangat 6’1, (Biar laju seperti) kuda, (hati kukuh) macam batu, (Sebelum) capai udara, biar kita jatuh dulu, (Fikir apa) kita mahu, buat mana kita perlu, PRE-CHORUS Yang mana satu, kau akan tahu, Yang mana tahu, ikut cara aku, CHORUS 1 2 3 pasti akan jadi, Jatuh banyak kali, bangkit lebih lagi, Aku tahu cara aku, Hidup aku terus maju, Tiga dua satu, pacu, Tiga dua satu, aku tumpang lalu, Tiga dua satu, yeah yeah, Tiga dua satu, aku gerak dulu, VERSE 2 Salam dunia baru, aku tunduk malu Yang mana tua, kita hormat, kita salam dulu Yang baru tumbuh perlu jagaan yang rapi Biar nampak manis tapi pedas cili padi Dari B.E.P, inspirasi Cara local, overseas ku ambil peduli Tak langgar orang lain, belajar berdiri Pernah gagal, get your degree Anak kecil berimpikan sang perwira Yang lumpuh tunggu sembuh menanti sediakala Tiada halangan siapa kita menghalang Imaginasi akal tinggi biar kalahkan si helang Biar kita hustle, hustle sampai menang Capaikan bintang biar kita semua boleh terbang Semuanya pasti, nyalakan api sekarang Sahutan cabaran kerna kita semua pemenang Jaga bulatan, perlu hati-hati Tak main ludah, nanti kena diri sendiri Biar cekal, jangan ikut emosi Berjiwa langit tapi biar dari bumi PRE-CHORUS Yang mana satu, kau akan tahu, Yang mana tahu, ikut cara aku, Satu dua tiga, jatuh banyak kali, Tiga dua satu, aku pergi lagi, CHORUS 1 2 3 pasti akan jadi, Jatuh banyak kali, bangkit lebih lagi, Aku tahu cara aku, Hidup aku terus maju, Tiga dua satu, pacu, Tiga dua satu, aku tumpang lalu, Tiga dua satu, yeah yeah, Tiga dua satu, aku gerak dulu Music video by Juki performing Pacu. © 2022 Def Jam Recordings Malaysia, a Division under Universal Music Sdn. Bhd. 🤍

The Juki Sewing Machine

29926
724
63
00:26:04
10.07.2021

Watch as Judi walks you through the awesome JUKI TL-2010Q sewing machine. This high-performance sewing and quilting machine is a single needle, lock-stitch, portable machine constructed of aluminum die-casting to ensure industrial-quality sewing. Perfect for various projects, this machine offers the ability to drop the feed dogs for free-motion quilting and straight stitch sewing. Create jaw-dropping quilts with excellent stitch quality every time, and enjoy the speed that the TL-2010Q offers! With advanced features, such as an industrial sub-tension system, variable speed control slider, and bright white LED lighting, this machine is built for precision sewing. With a large work area of up to 23 inches (with an auxiliary table attached), the TL-2010Q can handle large quilt, handbag making, or home decor projects with ease. Experience this workhorse sewing machine today! Don't forget, if you purchase the Juki from Millie Ps Quilt Shop you will earn $105.90 back in loyalty rewards, WOW! 😊🎉 If you want to learn more about the Juki, or are interested in purchasing it or the items featured in this demo just click on the links below! 👇🏽 Juki Sewing Machine::🤍 Fabulous Fabric Glide:🤍 Cutter Pillar Flex Light: 🤍

JUKI - DDL-9000C Lockstitch Machine

1994278
12942
575
00:05:43
01.09.2016

JUKI has launched its new direct-drive, high-speed, lockstitch sewing system with automatic thread trimmer - the DDL-9000C. This is the newest flagship lockstitch machine from the world’s largest industrial sewing machine manufacturer. The machine has been digitalized to allow for easy adjustment of settings such as the feed mechanism, thread tension and the feed locus, all through the operation panel. Perfect parameters needed to achieve a high quality seams can be achieved digitally and key conditions do not need to be manually adjusted. Thanks to the digitalization, optimum adjustment values required to produce high-quality seams can be stored on a material-by-material basis in the machines internal memory and can be reproduced with ease. For factories which produce diversified products using different materials, this feature is quite helpful to achieve stable seam quality in a time efficient manner. To find out more information on this model please visit our website: 🤍

About JUKI's QVP Line

29711
323
0
00:04:48
03.12.2018

Quilter's need machine for piecing and quilting, the JUKI QVP line is designed to meet those needs with an array of sewing and quilting machines, from the MO-2000QVP serger to the TL-2200QVP longarm. Learn how JUKI is the perfect machine to create your most treasured quilts! For more information visit: jukiquilting.com Join the conversation! • Website: https://🤍 & 🤍 • Instagram: 🤍 • Facebook: 🤍 • Twitter: 🤍

JUKI - Polo Shirt Production

3008036
15402
397
00:07:03
11.08.2015

This video outlines just some of the uses Juki sewing machines have in the production of Polo Shirts. The machines shown in the video are: AMS-221ENSS3020/72001764 MO-6714DA MF-7923U11B56 MF-7523DULLB56

Juki TL2000Qi SEWING MACHINE Review and How To!

53101
2381
200
00:09:47
04.03.2021

Visit our NEW MERCH STORE: 🤍 Juki TL2000 Qi: 🤍 Aurifil 50wt #2021 Cone: 🤍 Sewing Machine Oil: 🤍 * QUILT BEHIND ME * Sweet Pea Quilt: 🤍 Shop ERICA'S SEWING FAVORITES Here! 🤍 My Cutting Mat: 🤍 FIND ME HERE Email me: erica🤍confessionsofahomeschooler.com eCourses: 🤍 Website: 🤍 Store: 🤍 COAH Homeschool Community: 🤍 Instagram: 🤍 YouTube Channel: 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Pinterest: 🤍 Ravelry: 🤍 Disclosure: This is NOT a sponsored video, I just love my Juki! Some links above may be affiliate links. Thanks so much for supporting my channel by using my affiliate links! :) Music: epidemicsound.com/referral/9mkkpu/

Juki TL-Accessories For Quilting!

19
0
0
00:16:55
25.09.2022

Meet the Crew!! Gigi (Mom) David (HD- “Handsome David" -Son) David ("Silver fox"-Dad) Boki (Machine Expert Guru/Gigi’s Right Hand) And an awesome work family of many more. - In this video we go over all the accessories needed for quilting. -1/4 feet video -🤍 -Bag making accessories video - 🤍 -Mechanical accessories- 🤍 Use code "youtube" for 10% off all Accessories and parts - Download our app – “Gigi’s Fabric Shop” in your app store -Shop Juki Junkies 🤍 CODE "youtube" 10% off site wide on all accessories and parts - Check out the live shows/online fabric/notions/and more 🤍 - Join our fb group 🤍 -Join our Instagram 🤍JukiJunkies 🤍gigisfabricshop -Join our TikTOK 🤍 is_from_webapp=1&sender_device=pc For business or machine inquires please email Sewingmachines411🤍gmail.com Thank you for watching!! Don’t forget to drop a comment down below, LIKE, and SUBSCRIBE ❤️❤️ #cleanjuki #juki2010 #jukitl18 #jukitl2000 #qvpjuki #sewingmachines #sewinghowto #beginerssewing #JUKI #SEW #MACHINE

Juki шинэ рекорд эвдлээ XD who is the next

557
89
9
00:20:36
06.07.2022

💫💫💫Хэрвээ бичлэг маань таалагдсан бол манай сувгийг Subscribe хийж 💫💫💫Дараа дараагийнхаа бичлэгээр илүү сайжирч, илүү ойлгомжтой сонирхолтой бичлэгүүдийг хүргэх болнооо. . . 🎊Comment хэсэгт сэтгэгдэлэ үлдээгээрэй 🎬Өмнөх бичлэгийг үзэхийг хүсвэл 👇🏻 🤍

Zwerven met Juki, Waarom vinden we langs de snelweg staan prettig?

1717
147
45
00:12:06
13.06.2022

Stuur Gea een mail als je iets gebreid of gehaakt wilt hebben: gjoersen🤍gmail.com klik hier voor de kaart van Europa met camperplaatsen, incl video: 🤍 Donateurs kunnen overmaken op: NL20RABO0320860175 t.n.v. HJM Joersen. Klik aub op deze link als je iets bij Bol.com gaat bestellen: 🤍 Volg ons op Instagram: Zwerven met Juki E-mail: zwervenmetjuki🤍gmail.com music: Come Back Home van Low Tree. Parachute, geleverd door Filmora. First Adventure, Lior Seker. Milk Man, geleverd door Filmora. Move On, geleverd door Filmora. Thousands 15, geleverd door Filmora. Clear Sky, geleverd door Filmora.

How to Thread a Juki DDL-8700 Industrial Sewing Machine

691764
5550
187
00:03:05
21.03.2016

In this video I show some of the basic features and how to thread the Juki DDL-8700 Industrial Sewing Machine The Juki DDL-8700: 🤍 Other Alexander Dyer recommendations: 🤍 Produced by Alexander Dyer

JUKI TL MACHINES COMPARISON!

26902
764
106
00:19:38
01.10.2021

Don't forget to SUBSCRIBE, LIKE, AND COMMENT~ For more educational videos weekly. In this video we go over the differences between the Juki TL-2010, Juki TL-18, and the TL-2000. This video goes in depth on all the similarities and differences between the three Juki TL models. Here is the link to the unboxing on the TL-18 (how to thread, set tension, wind bobbin.) 🤍 Link to the TL 2010! Below 🤍 Link to the TL-18 (Haruka) Below 🤍 Link to the TL-2000 Below 🤍 Check out Juki Junkies on Facebook Link: 🤍 Check out Juki Junkies Instagram 🤍Juki Junkies 🛢To buy the oiling pen visit 🤍 💡To buy the led light strip for your sewing machine visit: 🤍 Smoot foot for the TL machines 🤍 Thick throat plate for the Tl machines 🤍 Hinged zipper foot 🤍 ❤️❤️Thank you for watching!! Don’t forget to drop a comment down below, LIKE, and SUBSCRIBE ❤️❤️

emma and juki - sad girlz luv money dance

670055
32971
297
00:00:28
15.11.2021

DANCERS: 🤍eemmasong 🤍juki_

ELITA INTERVJU - Juki MPA (Juraj Manuel Petrina Abreu) Epizoda #1

20563
857
152
00:13:31
26.01.2020

Saznajte što Juki misli o Ediju Lugaviću, Sari Žugaj, Mutku (i zašto je pjesma bila izbrisana) i još! Jukijev IG: 🤍iamjuki._ Voditelj: 🤍fune Kamera: 🤍fran.jukic 🤍noamoskaljov Montaža: 🤍fune 🤍fran.jukic Glazba: 🤍iamjuki._ 🤍fune

JUKI.EU | HZL-UX8

961
10
0
00:06:03
08.04.2021

Ton vertelt je graag over de Juki HZL-UX8, de nieuwste naaimachine van Juki.

Juki HZL-350 Series Instruction DVD - How to use

107750
723
25
00:15:30
08.08.2014

Latest Model by JUKI Household sewing machine. HZL-353/HZL-355/HZL-357. 3 Color (Pink,Turquoise,Purple) 21 Stitches/26 Stitches/32 Stitches by JUKI HSM. Website:🤍

How to Thread Juki Industrial Sewing Machine - Juki DDL 8700

70995
686
83
00:11:41
20.08.2020

How to set up a Juki DDL 8700 industrial sewing machine. How to wind the bobbin, set bobbin tension, and check the thread tension on scrap fabric before beginning fabrication. 👍 Support on Patreon 🤍 🟥 Subscribe 🤍 Links 🌐 What? Make Art Online 🤍 👕🎽Looking for What? Make Art merch? 🤍 📷 What? Make Art on Instagram: 🤍 🐦 What? Make Art on Twitter: 🤍 My Work: 🌐 🤍 ▶️Videos: 🤍 Machine Overview - 0:00 Winding the Bobbin - 1:30 Threading the Top Thread -3:20 Install the Needle - 4:30 Install Presser Foot - 5:00 Insert Bobbin to Bobbin Case - 5:20 Set Bobbin Thread Tension - 5:52 Insert Bobbin Case into Rotary Hook - 6:30 Test Sew Scrap Fabric - 7:38 Adjust Top Tension - 8:17 Take Up Bar Positioning - 8:59 Adjust Stitch Length - 10:10 Presser Foot Tension Adjustment - 10:43 Manual Presser Foot Raising - 10:59

Juki ddl 8700b price | Juki machine price | Juki 8700 price

222075
1701
426
00:06:02
03.05.2022

Juki ddl 8700b price | Juki machine price | Juki 8700 price #juki #jukimachine #silaimachine #sewing #jukiddl8700 #jukiworkers #tailoringmachine #silai for machine please call : 03134718963

How to use juki machine / juki machine using. Tips and tricks || juki Mo 6714 Hight Speed -Thread

158489
1007
127
00:03:10
05.02.2019

Overlock machine.. Juki machin. Fetlock machin. All machin. 🤍 new album link 👉🤍 🤍 Assi lage to like.coment.share.& Subscribe. #Indianfunnytips Like.share. Pls Subscribe this channel.. Album link 👉🤍 nxt album link 👉🤍 Instagram link 👉🤍 please follow

juki ddl 9000c | juki machine price | best sewing machine

138636
1064
108
00:21:03
30.05.2020

juki ddl 9000c computrized sewing machine tutorial #jukiddl9000c #juki #jukimachine #juki9000manual #stitchingmachine #silaimachine #knottystitches #jukiworkers #sewing #industrial #jukiddl5550 #jukisewingmachine #jukiddl7000a #jukiddl8700 #silai

JUKI.EU | HZL-DX5 bediening

772
11
0
00:11:08
03.06.2021

Ton legt je graag de bediening van de HZL-DX5 uit.

JUKI.EU | MO-204D/MO-214D

82
0
0
00:00:39
25.04.2022

JUKI Industriële perfectie bij u thuis. JUKI MO-204D en MO-214D. Topklasse overlockmachines met uitgebreide zoomtechnieken en siersteken binnen handbereik. Uitgevoerd met perfecte overlocktechniek en prachtig afgewerkte zomen en een breed scala aan verschillende steekpatronen. U kunt zowel stretch als gebreide stoffen met gemak naaien. Voorzien van een snijafvalbakje en een blindzoomvoet.

[Be Mbitious] 솔로 지원자 I 이승준 (Juki)

26541
539
27
00:02:01
17.04.2022

티빙에서 스트리밍 : 🤍 [Be Mbitious] 솔로 지원자 I 이승준 (Juki) 솔로 댄서들이여, 크루를 가져라! SMF 엠비셔스 크루원 선발전 MAN in the CREW 〈Be Mbitious(비 엠비셔스)〉 5월 24일 (화) 밤 10시 20분 첫 방송 Mnet #스트릿맨파이터 #스맨파 #SMF #STREETMANFIGHTER #MANintheCREW #BeMbitious #비엠비셔스 #Mbitious #엠비셔스 #Mnet #엠넷 #DANCE #댄스 #창모 #CHANGMO #이승준 #Juki #주키 #티빙에서스트리밍

Juki DDL 8700 Overview

145755
1239
133
00:06:50
10.09.2019

Full overview of the Juki DDL-8700 Industrial Sewing Machine. We cover machine features, how to thread the machine, how to oil it, how to thread the bobbin winder, and a little footage of it sewing at 5500 SPM. Please visit 🤍 for more information on this machine. Special Thanks to Royalty Free Music from Bensound

juki ddl 8700 shuttle timing kasa kartay han | Juki machine

598001
6274
112
00:06:14
12.03.2020

Thanks for watching my videos and subscribe to my channel jukiworkers Shilai machine ke shuttle ka hook timing x #shilai machine repair shilai machine shuttle settings #jukirepairnearme #jukisewingmachinerepair #silaimachinepricesinpakistan #silaimachinesproblem #silaimachineproblems #silaimachine #juki #sewing #jukiddl7000a #jukiworkers #jukimachineshuttlesetting #jukiddl5550

JUKI.EU | HZL-60H & HZL-80H

1951
11
2
00:02:13
08.04.2021

Juki HZL-60H en HZL-80H, complete naaimachines met slimme bediening. Voorzien van een naaldinrijger, harde kap, instelbare naaisnelheid en ruime keuze aan steken.

JUKI.EU | Intro

303
2
0
00:01:14
08.04.2021

Maak kennis met Ton. Ton vertelt je graag meer over de Juki naai- en lockmachines en hun bewerkingen.

JUKI MO-654DE/MO-644D: Preparing, Threading, and Adjustments

130844
1192
3
00:19:27
10.08.2017

In this video, we will cover the following for the JUKI MO-654DE Overlock machine: • Preparing and Using the Machine • Threading • Trial Sewing • Making Adjustments • Securing Seams About the MO-654DE/MO-644D: Enhance your world of sewing with the Juki MO-654DE Serger. The MO-654DE has built-in rolled hemming and performs all the popular overlock and flatlock variations. Add serging techniques to your world of sewing and open new doors to design opportunities! Stitch Variations: • 4-Thread Overlock • 3-Thread Flatlock • 3-Thread Narrow Overlock • 3-Thread Rolled Hem • 2-Thread Rolled Hem • 2-Thread Overcast Join the conversation! • Website: https://🤍 & 🤍 • Instagram: 🤍 • Facebook: 🤍 • Twitter: 🤍 Juki Home Sewing - Where The Creative Mind meets Technology Known for its industrial strength, Juki is the perfect sewing machine for your home.

Juki 180SZ Ажиллуулах заавар

15460
129
6
00:10:52
17.06.2020

Juki 180SZ Ажиллуулах заавар

Juki - SATI (Official Music Video)

12065
519
73
00:02:56
03.10.2020

FUN FACT: versovi i refren su snimljeni isprve, melodija je improvizirana, sve je „1-take“ Instrumental: Juki Tekst: Juki Mix i master: Juki Aranžman: isto Juki Directed by: Pavlo Kamera: Pavlo, Jasen Sinkovic Video Edit & Post Production: Pavlo Juki - 🤍 Pavlo - 🤍 Jasen - 🤍 MP20 - 🤍 U spotu se pojavljuju: Felix Kwame - 🤍 Odeljan - 🤍 Jan (kara te kid) - 🤍 Jasen Sinković - 🤍 [Verse 1]: Svaki se sat broji svaki sat stoji al se miče Jebote pas, popamo Gin Tonic jer ne želim se sjećati ničeg JebO me pAs, ako ih nisam potrošio kako u mikrofon vičem Boli me k, bitno da zika se radi sad sam na redu budi tiše Svakome reperu naredbu pišem Ja sam ko mačka i borim se s mišem Ja sam ko praćka i zika je kamen I gađam si publiku čujem da vrište Sada me žicaju da se potpišem Prije su htjeli prestanem pisat Prije su rekli da ne smijem dissat Prije su rekli da ne smijem disat Bembara skupa pa kupit ću Nissan Eventualno ću kupit Suzuki Nemam ni karticu odraso nisam Svejedno se čuje na tronu je Juki Svako i dalje sere nisam bitan Pišem traku o jebenoj čuki Vrijeme je jedno i samrt je nišan Mene i dalje jako boli tuki (JUKI) [Refren]: Nemoj mi trošiti sate I nemoj mi lagat i kAkAt jer moje je vrijeme preskupo to znate Ne laži mi mala, reci mi istinu dovoljno dobro ja znam te I koga zajebavaš jebote mic mi je daska ja radim karate Nemoj mi trošiti sate Nemoj mi trošiti sate I nemoj mi lagat i kakat jer moje je vrijeme preskupo to znate Ne laži mi mala, reci mi istinu dovoljno dobro ja znam te I koga zajebavaš jebote mic mi je daska ja radim karate [Verse 2]: Radim karate ko Karate Kid Sjedim na tronu našo svoju zonu I boli me kita i nije me stid Nije mi dosta i dalje se dižem brzo ja ko film Ko Need for Speed ko gin vas dižem Ko lean upijam ko lean upijaš Kodein uzimaš upo si u minus I boli me kita za Covid-19 Kad vi ste svi okolo jebeni virus Ja sam se digo a ti si se pigo Sad jebeno rastem ko eukaliptus Ti si me brio rušit ledo nisam se bacio Lima bio si u krivu Sad brojimo preglede uskoro i pare Pare ne rastu sa drva – žišku Malo si mi bahat lima bolje pazi pičku Ne volim se kačit al mi možeš lizat kitu Ubio sam matru zovi 94 hitnu Zovi 112 idu tinu-ninu Ne moraš se brinut Igra ti je gotova ja uživam u winu Igra tek je počela ja uživam u vinu Prije moja majka rekla jedinome sinu Imaš talent juki fokus na ziku [Refren]: Nemoj mi trošiti sate I nemoj mi lagat i kAkAt jer moje je vrijeme preskupo to znate Ne laži mi mala, reci mi istinu dovoljno dobro ja znam te I koga zajebavaš jebote mic mi je daska ja radim karate Nemoj mi trošiti sate Nemoj mi trošiti sate I nemoj mi lagat i kakat jer moje je vrijeme preskupo to znate Ne laži mi mala, reci mi istinu dovoljno dobro ja znam te I koga zajebavaš jebote mic mi je daska ja radim karate Sva prava zadržava Juraj Manuel Petrina Abreu ©

Silai Machine Sirf 2,000/- | Juki, Jack and many more | Sewing Machine

2764290
26264
1192
00:19:29
18.09.2020

Silai Machine Sirf 2,000/- | Juki, Jack and many more | Sewing Machine Sabir Enterprise Address : Aulad Ali Market Karbala, Kol - 700018 Google map: 🤍 Contact No. : 9875358645 / 8697512434 / 8287121479 Disclaimer : I am not promoting any of the business or the businessman shown in the video. My job is to guide my viewers to start their own business. If anyone is facing any kind of fraud or scam, I will not be responsible for that. #silai_machine #clothing_business

JUKI DSC 246

1537
25
2
00:00:10
20.03.2022

Juki TL18QVP sewing machine - demonstration and your questions!

16395
554
61
00:34:32
28.08.2021

In this video, I'll show the features of the Juki TL18QVP sewing machine, followed by your questions! Juki TL18QVP sewing machine - 🤍 Sew Mini Things/Juki sewing machines (ask for Timm!) - 🤍 Video from 2018 about my Juki TL2010Q and Juki 2200QVP - 🤍

juki machine tension escape / Loosen threads / thread tight / thread break Watch this video

55144
147
00:25:49
10.11.2020

මහන මැෂින් අලුත්වැඩියා කරගන්න ඕන නං කතා කරන්න 0778707807. මගේ ජීමේල් ලිපිනය kandevidane🤍gmail.com මගේ අනිත් යූටියුබ් චැනල් 🤍 🤍 #Whether_the_tension_in_the_jockey_stitches_escapes_the_threads_loosen_the_threads_tighten_the_threads_break_so_watch_this_video #juki #zoje #jack #jammed #highspeed #Timing #Stuck #timing #howto #highspeed #howtoThreading #Lockstitch #How_To_Adjust_High_Speed_Feed_Regulator_And_Feedock #හිරවෙලා_කැරකෙන්නේ_නැති_මහන_මැසිමක්_ගෙදරදී_තනිවම_හදාගන්න_ක්‍රමය #hirawela_karakenne_nati_mahana_masimak_lesiyanma_gedaradi_thaniwama_hadaganna_kramaya #மாட்டிக்கொள்ளாத_ஒருதையல்_இயந்திரத்தை_தயாரிப்பதற்கும்_வீட்டிலேயே_சொந்தமாக_சுழற்றுவதற்கும்_இது_எளிதான_வழியாகும் #sewing_machine_help #sewing_machine_wheel_stuck #How_to_fix_Electric_Sewing_Machine_problems_easily_by_Yourself #common_sewing_machine_problems_and_solutions #Common_Sewing_Machine_Problems_and_How_to_Fix_Them #Machine_Not_Feeding_Not_Running #sewing_machine_jam_problem #Sewing_Machine_Not_Working_Not_Moving_Up_And_Down #sewing_machine_needle_not_moving_and_machine_not_stitching #Common_Sewing_Machine_Problem_Solutions #Fixing_a_jammed_sewing_machine #Help_My_Needle_Hand_Wheel_are_Stuck_Sewing_Machine_Jammed #Sewing_machine_wheel_not_rotating #Sewing_machine_wheel_repair #Sewing_machine_home_repair #Sewing_machine_wheel_not_rotating #I_am_showing_the_reasons_of_sewing_machine_struck_or_wheel_not_rotating_Self_repairing_tips #Sewing_Machine_Balance_Wheel_Needle_Bar_Not_Moving #sewing_machine_stuck_repair #sewing_machine_stuck_while_stitching #sometimes_sewing_machine_wheel_stuck_or_jammed #simple_solution_for_how_to_repair_stuck_sewing_machine #Fixing_a_jammed_sewing_machine #Handwheel_was_not_rotating_completely #Sewing_Machine_Problem_solving #Sewing_Machine_Jammed_or_Running_Slow_Fix_it_yourself #How_to_Troubleshoot_Sew_Simple_Sewing_Machine_Common_Issues_Tips_and_Guides #How_to_unlock_Jammed_Sewing_Machine #Sewing_Machine_Needle_Not_Moving_Solution #How_To_Fix_A_Jammed_Sewing_Machine #How_to_unlock_Jammed_Sewing_Machine_Needle #Fixing_a_jammed_Fixing_a_jammed_sewing_machine #sewing_machine_jam_problem_Try_this_Working_100% #Thaiyal_machine_wheel_tight_problem_tamil_தையல்_மிஷின்_வீல்_டைட்டா_இருக்கிறதா #sewing_machine_pedal_tight_solution_pedal_not_working #mahanamashin #mahana_mashin #Quick_Fix #sewing_machine_repair #sewing_machine_sinhala #sewing_machine_problems #sewing_machine_circuit_board_repair #sewing_machine_digital #sewing_machine_motor #sewing_machine_electronic #machine_error #sewing_machine_getting_stuck #sewing_machine_getting_jammed #sewing_machine_hacks #sewing_machine_wheel_not_rotate #sewing_machine_you_tube #sewing_machine_lubrication #sewing_machine_not_stitching #sewing_machine_needle_stuck #sewing_machine_oiling #sewing_machine_repair_sinhala #sewing_machine_repairing_at_home #sewing_machine_not_moving #How_to_unlock_Jammed_Sewing_Machine_Needle #How_to_repair_Mini_Portable_Electric_Sewing_Machine_when_it_got_stuck #How_to_fix_a_VERY_jammed_stuck_broken_sewing_machine #Repair_jammed_mini_sewing_machine_at_home_needle_not_moving_handwheel_not_rotating_ot_stitching #timing #juki #zoje #jack #howto #jammed #Stuck #highspeed #Timing #juki #zoje #jack #timing #howto

Juki - Pijem

8611
311
48
00:02:56
22.05.2021

Traku "Pijem" uskoro ćeš moći slušati na svim streaming servisima! Tekst: Juki Prod. by: Juki Mix & Master: Neutralan Kamera: Pavlo, Radon Media Montaža: Pavlo Posebna zahvala: Pavlo, Radon Media Juki 🤍 Pavlo 🤍 Radon Media 🤍 Neutralan 🤍 Juki - Pijem (p) & (c) Juraj Manuel Petrina Abreu, 2021. #juki #pijem

Let's Get INDUSTRIAL! Juki DDL-8700 Sewing Machine Overview, Bobbin Winding, Threading

9575
329
48
00:16:14
20.02.2022

Excited to introduce a new sewing machine - we're going industrial with the Juki DDL-8700. This is a straight stitch only model ideal for light to medium weight fabrics. This thing is POWERFUL, boasting up to 5,500 stitches per minute, a large throat space, solid build, and a higher lift on the presser foot using the knee lift. My Juki also included a servo motor, table, and the seller threw in a fluorescent light as a bonus. I plan to use the Juki DDL-8700 for general sewing and (hopefully) quilting. 🤍 🤍 🤍 TEXT Lucien 📱 201.755.3601 if you're in the Sarasota, FL area + looking for Juki or industrial sewing machines or need your industrial/vintage machine serviced. (Note: he does *not* work on computerized entry level domestic sewing machines) #notsponsored Juki DDL 8700 Industrial Straight Stitch Machine w/Servo Motor 🤍 Timestamps: 0:00 Intro 1:25 Machine Overview 3:43 How I Purchased 4:35 Lessons with Lucien 7:30 Bobbin Winding 11:26 Threading 14:43 Sewing Test 15:14 Wrap-Up DISCLAIMER: This video and description contains affiliate links for several different programs. As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. Etsy Shop - Ready to sew beginner kits + curated supplies 🤍 Get $10 off coupon for your first order at Fabric Wholesale Direct 🤍 Expressions Vinyl - cheap HTV, adhesive, craft vinyl 🤍 Purchase scrapbooking supplies from the Scrapbook.com superstore! 🤍 Subscribe to the Sewing Report if you want to join in and learn! 🤍 If you enjoy these videos and find value in what I'm doing, you're welcome to add to the digital Tip Jar: 🤍 Support via Patreon 🤍 Beginner Sewing Supplies 🤍 How to Use a Sewing Machine ✔️ Basics + Overview | Brother CS7000i 🤍 How to Sew Basic Straight Stitches on a Sewing Machine | Beginner Lesson 🤍 MY SEWING MACHINES: Brother CS7000i Computerized 70 Stitch Sewing Machine 🤍 Brother PE800 Embroidery Machine 🤍 Brother 1034D Serger - 🤍 Juki DDL 8700 Industrial Straight Stitch Machine w/Servo Motor 🤍 Janome MemoryCraft 7700 Sewing Machine Shop Sulky Thread & Embroidery products: 🤍 📱 Talk to me: 🤍sewingreport TikTok: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Pinterest: 🤍 Snapchat: sewingreport SEWING REPORT FILMING GEAR: 🤍 NEED CUSTOM BUSINESS CARDS, STICKERS, PAPER PRODUCTS? 🤍 You'll love MOO! They've got awesome print products and cool design finishes. Get 25% off your first order! ABOUT SEWING REPORT: Sewing, Crafts + DIY projects - let's make it fun! 💗 Here you'll find beginner to intermediate sewing tips + tutorials, sewing machine & product reviews / how-to's + documenting my creation process - anything from quilting, sewing clothes, machine embroidery, building dollhouses, home decor, easy art, to paper crafts. Free products ≠ guaranteed coverage, companies/brands don't get editorial input on content. I don't do paid product/service reviews. 🤍 (Please read my business policies before reaching out) All content provided on Sewing Report channel/social media platforms is for informational/entertainment purposes only. The owner of Sewing Report makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Sewing Report will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

JUKI.EU | HZL-DX3-DX5-DX7

1145
7
0
00:01:44
28.09.2020

JUKI Industriële perfectie bij u thuis. JUKI HZL-DX3, HZL-DX5 & HZL-DX7. Laat uzelf verrassen door de precisie, het gemak en de perfectie van de JUKI DX-serie naaimachines. Uitgevoerd met BOX feed transportsysteem voor een perfecte steek kwaliteit. Het industriële rechthoekig transportsysteem (BOX Feed) maakt door de vlakke horizontale beweging, langer contact met de stof en zorgt voor een nauwkeurige transportwerking.

JUKI DDL 8100e with Power Saving Motor Installation| JUKI DDL 8100e పవర్ సేవింగ్ మోటార్ ఇన్స్టలేషన్

90217
913
76
00:26:58
17.03.2021

We are one of the leading supplier of The range includes Garment Industrial Machines like Fabric Spreading, Cutting, Industrial Sewing, Computerized Embroidery, Mid Processing, Fusing Machines, Needles, Spare parts & Attachments, Garment Furnitures etc. (The Complete Garment Machine Solutions) Please do follow us on below. 🤍 🤍 Please feel free to contact us for further any details. For enquiry click on below whatsapp link:- 🤍 JS Garment Machines 24-28/1-38/28B/2, Gulabhi Thota, BRTS Main Road, Vijayawada, Andhra Pradesh 520003 077319 38885 🤍 #juki #jacksewing #juki #RICOMA #industrialsewingmachine #Sewingmachine #Garments #Apparel #Apparelmachine #jackindustrialsewingmachine #embroidery #computerizedembroidery #jukiindustrialsewingmachines

Назад
Что ищут прямо сейчас на
juki murha suomi рэп батл Jeremy McNeill Snowrunner моды elsu funny gaming Meloo fungi growing Narben diomedes Rap español srL. noise cleanup poligon mexico vs surinam Eva Mohn fcn hf kbyerc DIYAYN jamesesl Organic Gardening