Lexim emocional i kuranit

Lexim emocional i kuranit смотреть последние обновления за сегодня на .

Recitim i mrekullueshëm i Kuranit || Lexim Kurani që qetëson zemrën || Surja En-Neml (1-74)

105567
1098
35
00:20:24
25.11.2020

(Salihu) tha: “O populli im, përse ju e dëshironi të keqen para së mirës?! Përse nuk kërkoni nga Allahu falje (të gjynaheve) që të mund të mëshiroheni?!” (Surja En-Neml, Ajeti 46) Bëni Donacion, Subscribe, Like, Koment apo Share, sepse kjo është një sadaka rrjedhëse për faktin se ju bëheni shkak që këto video të shikohen më shumë, In sha Allah! Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Whatsapp: 🤍 Paypal: 🤍 Lexim i bukur i Kuranit Famëlartë, Lexim emocional Kurani, Lexim qetësues i Kuranit, Recitim i mrekullueshëm, Recitim i fuqishëm i Kuranit, Recitim i bukur i Kuranit me përkthim në shqip, Lexim Kurani me ajete në arabisht, Recitim mahnitës i Kuranit, Lexim Kurani që shton imanin, Qetëso zemrën me Kuran, Recitim mahnitës i sures En-Neml, Recitim mbreslënës i Kuranit, Lexim Kurani qe qeteson zemrat, Kuran me perkthim shqip, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani shqip, Kurani arabisht, Lexim Kurani shqip, Recitim i mrekullueshem i Kuranit, Leximi me i bukur i Kuranit, Rreze Kuranore, #RrezeKuranore #RecitimMahnitësKurani #SurjaEnNeml #RecitimQetësuesKurani #RecitimEmocionalKurani #QetësoZemrënMeKuran #LeximKurani #LeximKuraniQeQetsonZemren #RecitimIMrekullueshemIKuranit

Kënaqe shpirtin me Kuran || Recitim i mrekullueshem i Kuranit || Lexim Kurani që qetëson zemrën

490053
3522
133
00:20:08
13.12.2020

Nje lexim i mrekullueshem i sures Esh-Shuuraa ( e plotë ) Bëni Donacion, Subscribe, Like, Koment apo Share, sepse kjo është një sadaka rrjedhëse për faktin se ju bëheni shkak që këto video të shikohen më shumë, In sha Allah! Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Whatsapp: 🤍 Paypal: 🤍 Fjalët Kyçe: Lexim i bukur i Kuranit Famëlartë, Lexim emocional Kurani, Lexim qetësues i Kuranit, Recitim i mrekullueshëm, Recitim i fuqishëm i Kuranit, Recitim i bukur i Kuranit me përkthim në shqip, Lexim Kurani me ajete në arabisht, Recitim mahnitës i Kuranit, Lexim Kurani që shton imanin, Qetëso zemrën me Kuran, Recitim mahnitës i sures Esh-Shuuraa, Recitim mbreslënës i Kuranit, Lexim Kurani qe qeteson zemrat, Kuran me perkthim shqip, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani shqip, Kurani arabisht, Lexim Kurani shqip, Recitim i mrekullueshem i Kuranit, Leximi me i bukur i Kuranit, Rreze Kuranore, RrezeKuranore, #RrezeKuranore #RecitimMahnitësKurani #SurjaEshShuuraa #RecitimQetësuesKurani #RecitimEmocionalKurani #QetësoZemrënMeKuran #LeximKurani #LeximKuraniQeQetsonZemren #RecitimIMrekullueshemIKuranit

Ripërtërije imanin me Kuran || Lexim emocional i Kuranit || Surja El-Insan || Jasir El-Dosari

1623
74
1
00:09:35
17.08.2021

Recitim emocional i Kuranit, Surja El-Insan. Recituesi Pesha Jasir El-Dosari. Allahu ju shpërbleftë me të mira në dunja dhe në Ahiret dhe jua bëftë sadaka rrjedhëse çdo donacion, subscribe, share, like apo koment sepse ju bëheni shkak që këto video të shikohen më shumë in sha Allah! Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Whatsapp: 🤍 Paypal: 🤍 Fjalët Kyçe: Lexim i bukur i Kuranit Famëlartë, Lexim emocional Kurani, Lexim qetësues i Kuranit, Recitim i mrekullueshëm, Recitim i fuqishëm i Kuranit, Recitim i bukur i Kuranit me përkthim në shqip, Lexim Kurani me ajete në arabisht, Recitim mahnitës i Kuranit, Lexim Kurani që shton imanin, Qetëso zemrën me Kuran, Recitim mahnitës i sures El-Insan, Recitim mbreslënës i Kuranit, Lexim Kurani qe qeteson zemrat, Kuran me perkthim shqip, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani shqip, Kurani arabisht, Lexim Kurani shqip, Recitim i mrekullueshem i Kuranit, Leximi me i bukur i Kuranit, Rreze Kuranore, RrezeKuranore, #RrezeKuranore #RecitimMahnitësKurani #SurjaElInsan #RecitimQetësuesKurani #RecitimEmocionalKurani #QetësoZemrënMeKuran #LeximKurani #LeximKuraniQeQetsonZemren #RecitimIMrekullueshemIKuranit

Lexim qetësues Kurani

275068
3001
115
10:00:00
28.04.2020

#kuran #islam Video content used during: 13:06 – 26:16: اجمل صوت قرآن هزاع البلوشي صوت يشرح الصدر Hazza Al Blushi Copyright owner: QNT, On behalf of: Hazza Al Blushi

Kënaqu me Kuran || Lexim Kurani që qetëson zemrën - Surja Merjem - Mahir el-Mukaili

1533
32
0
00:17:02
17.05.2021

#KuranShqip #Shpërndaje Mahir el-Mukalili - Ramazan 2021 Allahu ju shpërbleftë me të mira në dunja dhe në Ahiret dhe jua bëftë sadaka rrjedhëse çdo donacion, subscribe, share, like apo koment sepse ju bëheni shkak që këto video të shikohen më shumë in sha Allah! SUBSCRIBE: 🤍 LIKE: 🤍 Fjalët Kyçe: Lexim i bukur i Kuranit Famëlartë, Lexim emocional Kurani, Lexim qetësues i Kuranit, Recitim i mrekullueshëm, Recitim i fuqishëm i Kuranit, Recitim i bukur i Kuranit me përkthim në shqip, Lexim Kurani me ajete në arabisht, Recitim mahnitës i Kuranit, Lexim Kurani që shton imanin, Qetëso zemrën me Kuran, Recitim mahnitës i sures Ibrahim, Recitim mbreslënës i Kuranit, Lexim Kurani qe qeteson zemrat, Kuran me perkthim shqip, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani shqip, Kurani arabisht, Lexim Kurani shqip, Recitim i mrekullueshem i Kuranit, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani Shqip arabisht, Kurani shqip, Ndegjo Kuran - Shqip.

Lexim Kurani që lëviz zemrat || Recitim i mrekullueshëm i Kuranit || Sure Edh-Dharijat

20297
278
8
00:11:05
02.12.2020

Betohem për Zotin e qiellit dhe të Tokës, se kjo (që ju premtohet) është e vërtetë, ashtu siç është të folurit tuaj. (Surja Edh-Dharijat, Ajeti 23) Bëni Donacion, Subscribe, Like, Koment apo Share, sepse kjo është një sadaka rrjedhëse për faktin se ju bëheni shkak që këto video të shikohen më shumë, In sha Allah! Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Whatsapp: 🤍 Paypal: 🤍 Fjalë kyçe: Lexim i bukur i Kuranit Famëlartë, Lexim emocional Kurani, Lexim qetësues i Kuranit, Recitim i mrekullueshëm, Recitim i fuqishëm i Kuranit, Recitim i bukur i Kuranit me përkthim në shqip, Lexim Kurani me ajete në arabisht, Recitim mahnitës i Kuranit, Lexim Kurani që shton imanin, Qetëso zemrën me Kuran, Recitim mahnitës i sures Edh-Dharijat, Recitim mbreslënës i Kuranit, Lexim Kurani qe qeteson zemrat, Kuran me perkthim shqip, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani shqip, Kurani arabisht, Lexim Kurani shqip, Recitim i mrekullueshem i Kuranit, Leximi me i bukur i Kuranit, Rreze Kuranore, Kurani qe qetson zemrat #RrezeKuranore #RecitimMahnitësKurani #SurjaEdhDharijat #RecitimQetësuesKurani #RecitimEmocionalKurani #QetësoZemrënMeKuran #LeximKurani #LeximKuraniQeQetsonZemren #RecitimIMrekullueshemIKuranit

Lexim i Kuranit nga djaloshi nga Afrika me ze shum te embel(SHUM EMOCIONAL)

87178
482
30
00:03:17
19.01.2012

beni dua Allahu na udhezoft krejtve AMIN

Recitim Emocional i Kuranit

5997
97
4
00:07:38
05.10.2017

Recitim Emocional i Kuranit

Shpëtimi qoftë mbi ju | Recitim drithërues i Kuranit | Surja Ez-Zumer | Muhamed El-Ashi

7222
221
4
00:06:21
06.03.2021

Recitim drithërues i sures Ez-Zumer ( Ajeti 68 - 75 ). Allahu ju shpërbleftë me të mira në dunja dhe në Ahiret dhe jua bëftë sadaka rrjedhëse çdo donacion, subscribe, share, like apo koment sepse ju bëheni shkak që këto video të shikohen më shumë in sha Allah! Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Whatsapp: 🤍 Paypal: 🤍 Fjalët Kyçe: Lexim i bukur i Kuranit Famëlartë, Lexim emocional Kurani, Lexim qetësues i Kuranit, Recitim i mrekullueshëm, Recitim i fuqishëm i Kuranit, Recitim i bukur i Kuranit me përkthim në shqip, Lexim Kurani me ajete në arabisht, Recitim mahnitës i Kuranit, Lexim Kurani që shton imanin, Qetëso zemrën me Kuran, Recitim mahnitës i sures Ez-Zumer, Recitim mbreslënës i Kuranit, Lexim Kurani qe qeteson zemrat, Kuran me perkthim shqip, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani shqip, Kurani arabisht, Lexim Kurani shqip, Recitim i mrekullueshem i Kuranit, Leximi me i bukur i Kuranit, Rreze Kuranore, RrezeKuranore, #RrezeKuranore #RecitimMahnitësKurani #SurjaEzZumer #RecitimQetësuesKurani #RecitimEmocionalKurani #QetësoZemrënMeKuran #LeximKurani #LeximKuraniQeQetsonZemren #RecitimIMrekullueshemIKuranit

Lexim Emocional nga Hani Err-Rrafei - Suretu El Fexhr

94480
523
27
00:07:01
16.11.2011

Nje lexim mjaft prekese me domethenje te madhe !!!!!

Recitim emocional,Super-Surja Araf

2783
48
1
00:04:21
10.08.2018

kuran islam muhamed idrees abkar recitation

Lexim Mahnitës i Kuranit || Lexim drithërues || Jusuf Me'atij || القارئ يوسف معاطي

35647
897
37
00:06:58
28.08.2021

Recitim mjaft i bukur i sures Ez-Zuhruf. Recituesi Jusuf Me'atij. Allahu ju shpërbleftë me të mira në dunja dhe në Ahiret dhe jua bëftë sadaka rrjedhëse çdo donacion, subscribe, share, like apo koment sepse ju bëheni shkak që këto video të shikohen më shumë in sha Allah! Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Whatsapp: 🤍 Paypal: 🤍 Fjalët Kyçe: Lexim i bukur i Kuranit Famëlartë, Lexim emocional Kurani, Lexim qetësues i Kuranit, Recitim i mrekullueshëm, Recitim i fuqishëm i Kuranit, Recitim i bukur i Kuranit me përkthim në shqip, Lexim Kurani me ajete në arabisht, Recitim mahnitës i Kuranit, Lexim Kurani që shton imanin, Qetëso zemrën me Kuran, Recitim mahnitës i sures Ez-Zuhruf, Recitim mbreslënës i Kuranit, Lexim Kurani qe qeteson zemrat, Kuran me perkthim shqip, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani shqip, Kurani arabisht, Lexim Kurani shqip, Recitim i mrekullueshem i Kuranit, Leximi me i bukur i Kuranit, Rreze Kuranore, RrezeKuranore, #RrezeKuranore #RecitimMahnitësKurani #SurjaEzZuhruf #RecitimQetësuesKurani #RecitimEmocionalKurani #QetësoZemrënMeKuran #LeximKurani #LeximKuraniQeQetsonZemren #RecitimIMrekullueshemIKuranit

Leximi me i bukur i Kuranit | Surja Ta-Ha | Yasir ed-Deusari

628
30
3
00:22:15
17.06.2021

#KuranShqip #Shpërndaje Allahu ju shpërbleftë me të mira në dunja dhe në Ahiret dhe jua bëftë sadaka rrjedhëse çdo donacion, subscribe, share, like apo koment sepse ju bëheni shkak që këto video të shikohen më shumë in sha Allah! SUBSCRIBE: 🤍 LIKE: 🤍 Fjalët Kyçe: Lexim i bukur i Kuranit Famëlartë, Lexim emocional Kurani, Lexim qetësues i Kuranit, Recitim i mrekullueshëm, Recitim i fuqishëm i Kuranit, Recitim i bukur i Kuranit me përkthim në shqip, Lexim Kurani me ajete në arabisht, Recitim mahnitës i Kuranit, Lexim Kurani që shton imanin, Qetëso zemrën me Kuran, Recitim mahnitës i sures Ibrahim, Recitim mbreslënës i Kuranit, Lexim Kurani qe qeteson zemrat, Kuran me perkthim shqip, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani shqip, Kurani arabisht, Lexim Kurani shqip, Recitim i mrekullueshem i Kuranit, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani Shqip arabisht, Kurani shqip, Ndegjo Kuran - Shqip.

Lexim Kurani qe qetëson zemrat | Surja EL-HIXHR - Muhammed el-Kurdi

3435
43
3
00:18:44
05.06.2021

#KuranShqip #Shpërndaje Allahu ju shpërbleftë me të mira në dunja dhe në Ahiret dhe jua bëftë sadaka rrjedhëse çdo donacion, subscribe, share, like apo koment sepse ju bëheni shkak që këto video të shikohen më shumë in sha Allah! KAPTINA EL-HIXHR SUBSCRIBE: 🤍 LIKE: 🤍 Fjalët Kyçe: Lexim i bukur i Kuranit Famëlartë, Lexim emocional Kurani, Lexim qetësues i Kuranit, Recitim i mrekullueshëm, Recitim i fuqishëm i Kuranit, Recitim i bukur i Kuranit me përkthim në shqip, Lexim Kurani me ajete në arabisht, Recitim mahnitës i Kuranit, Lexim Kurani që shton imanin, Qetëso zemrën me Kuran, Recitim mahnitës i sures Ibrahim, Recitim mbreslënës i Kuranit, Lexim Kurani qe qeteson zemrat, Kuran me perkthim shqip, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani shqip, Kurani arabisht, Lexim Kurani shqip, Recitim i mrekullueshem i Kuranit, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani Shqip arabisht, Kurani shqip, Ndegjo Kuran - Shqip.

Recitimi me i bukur i Kur'anit ne bote2016 Recitim EMOCIONAL | qetesim zemre nga Abdurrahman el-ussi

72769
533
17
00:28:36
09.07.2016

(SUBSCRIBE Allahu ju ruajt) الله - 🤍 🤍 🤍

Lexim i Bukur I Kur'anit

32048
47
3
00:03:22
09.07.2009

Recitimi me i mir i Kuranit ne bote - nga AbduRrahman el-ussi

63998
875
27
00:06:40
08.07.2016

(SUBSCRIBE Allahu ju ruajt) الله - 🤍 🤍 🤍

Lexim Kurani që qetëson zemrën | Surja Jasin | Qetësohu me Kuran | Ahmed Al-Nufais

75153
771
26
00:17:59
04.10.2021

Recitim qetësues i sures Jasin. Recituesi Ahmed Al-Nufais. Allahu ju shpërbleftë me të mira në dunja dhe në Ahiret dhe jua bëftë sadaka rrjedhëse çdo donacion, subscribe, share, like apo koment sepse ju bëheni shkak që këto video të shikohen më shumë in sha Allah! Mos na harroni në lutjet tuaja! Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Whatsapp: 🤍 ✔️✔️✔️ Kontribo edhe ti: 🤍 Fjalët Kyçe: Lexim i bukur i Kuranit Famëlartë, Lexim emocional Kurani, Lexim qetësues i Kuranit, Recitim i mrekullueshëm, Recitim i fuqishëm i Kuranit, Recitim i bukur i Kuranit me përkthim në shqip, Lexim Kurani me ajete në arabisht, Recitim mahnitës i Kuranit, Lexim Kurani që shton imanin, Qetëso zemrën me Kuran, Recitim mahnitës i sures Jasin, Recitim mbreslënës i Kuranit, Lexim Kurani qe qeteson zemrat, Kuran me perkthim shqip, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani shqip, Kurani arabisht, Lexim Kurani shqip, Recitim i mrekullueshem i Kuranit, Leximi me i bukur i Kuranit, Rreze Kuranore, RrezeKuranore, Lexim i embel i Kuranit, Lexim Kurani me ze te embel, Recitim Kurani qe qeteson mendjen #RrezeKuranore #RecitimMahnitësKurani #SurjaJasin #RecitimQetësuesKurani #RecitimEmocionalKurani #QetësoZemrënMeKuran #LeximKurani #LeximKuraniQeQetsonZemren #RecitimIMrekullueshemIKuranit

Kur'an ❤️ Surja El- Enfal 8 / (1 - 33) / Medinase - Nuruddin Salim Nuri

432328
3738
92
00:13:03
04.08.2018

Leximi më i mrekullueshëm i Kur'anit nga Nuruddin Salim Nuri. #Shkarko dhe #Shpërndaje për hirë të Allahut, Allahu ju shpërbleftë.

Recitim emocional i Kuranit - Surja el-Hadid (16:24) - Nasir el-Kitami

489
25
7
00:05:20
05.07.2021

#KuranShqip #Shpërndaje Allahu ju shpërbleftë me të mira në dunja dhe në Ahiret dhe jua bëftë sadaka rrjedhëse çdo donacion, subscribe, share, like apo koment sepse ju bëheni shkak që këto video të shikohen më shumë in sha Allah! SUBSCRIBE: 🤍 LIKE: 🤍 Fjalët Kyçe: Lexim i bukur i Kuranit Famëlartë, Lexim emocional Kurani, Lexim qetësues i Kuranit, Recitim i mrekullueshëm, Recitim i fuqishëm i Kuranit, Recitim i bukur i Kuranit me përkthim në shqip, Lexim Kurani me ajete në arabisht, Recitim mahnitës i Kuranit, Lexim Kurani që shton imanin, Qetëso zemrën me Kuran, Recitim mahnitës i sures Ibrahim, Recitim mbreslënës i Kuranit, Lexim Kurani qe qeteson zemrat, Kuran me perkthim shqip, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani shqip, Kurani arabisht, Lexim Kurani shqip, Recitim i mrekullueshem i Kuranit, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani Shqip arabisht, Kurani shqip, Ndegjo Kuran - Shqip.

Kendim emocional nga Kurani - Emotional Quran recitation

34309
107
6
00:07:32
25.02.2010

Kendim emocional nga Kurani new 2010, Kendim i bukur nga Kurani new 2010, Kendim mahnites i Kuranit new 2010, Lexim mahnites i Kuranit new 2010, Feja Islame new 2010, Ligjerata Islame new 2010, Ilahi new 2010 - The most beautiful Quran recitation ever new 2010, Quran new 2010.

Lexim Emocional nga Hani Err-Rrafei - Suretu El Hixhr 26-50

2233
16
0
00:05:40
14.11.2011

Nje lexim preks dhe mjaft emocionues

Recitim i mrekullueshëm i Kuranit | Lexim Kurani që qetëson zemrën | Surja Ali'Imran

8790
264
14
00:10:37
07.11.2021

Recitim qetësues i sures Ali 'Imran. Recituesi Salem Alruwaili. Allahu ju shpërbleftë me të mira në dunja dhe në Ahiret dhe jua bëftë sadaka rrjedhëse çdo donacion, subscribe, share, like apo koment sepse ju bëheni shkak që këto video të shikohen më shumë in sha Allah! Mos na harroni në lutjet tuaja! Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Whatsapp: 🤍 ✔️✔️✔️ Kontribo edhe ti: 🤍 Fjalët Kyçe: Lexim i bukur i Kuranit Famëlartë, Lexim emocional Kurani, Lexim qetësues i Kuranit, Recitim i mrekullueshëm, Recitim i fuqishëm i Kuranit, Recitim i bukur i Kuranit me përkthim në shqip, Lexim Kurani me ajete në arabisht, Recitim mahnitës i Kuranit, Lexim Kurani që shton imanin, Qetëso zemrën me Kuran, Recitim mahnitës i sures Ali 'Imran, Recitim mbreslënës i Kuranit, Lexim Kurani qe qeteson zemrat, Kuran me perkthim shqip, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani shqip, Kurani arabisht, Lexim Kurani shqip, Recitim i mrekullueshem i Kuranit, Leximi me i bukur i Kuranit, Rreze Kuranore, RrezeKuranore, Lexim i embel i Kuranit, Lexim Kurani me ze te embel, Recitim Kurani qe qeteson mendjen #RrezeKuranore #RecitimMahnitësKurani #SurjaErr-Rrahman #RecitimQetësuesKurani #RecitimEmocionalKurani #QetësoZemrënMeKuran #LeximKurani #LeximKuraniQeQetsonZemren #RecitimIMrekullueshemIKuranit

Recitim i mrekullueshëm - Qetëso zemrën me Kur'an!

2956201
15818
761
00:13:41
14.02.2015

Recitim i mrekullueshem i Kuranit - Qeteso zemren me Kuran! Hazza Al Balushi - هزاع البلوشي - Hazza Al Balochi [015] Surah Al-Hijr - سورة الحجر - (Lugina shkëmbore) Kuran me titrim/perkthim ne gjuhen Shqipe - Albanian Kendim mahnites nga Kur'ani - Haza El Baloushi - Surja Hixhr • Sureja El-Hixher - سورة الحجر • 1. Elif, Lam, Ra. Këto janë ajetet e librit, të Kur’anit të plotkuptueshëm. 2. Ata që nuk besuan, shpeshherë do të kishin dëshiruar të kishin qenë muslimanë. 3. Lëri (Muhammed) ata, të hanë, të dëfrehen dhe t’i preokupojë shpresa (se do të jetojnë shumë), e më vonë do të kuptojnë. 4. Ne nuk kemi shkatërruar asnjë fshat (vendbanim) ndryshe vetëm në afatin e tij të caktuar. 5. Asnjë popull nuk mund ta shpejtojë afatin e vet e as ta shtyjë për më vonë. 6. Dhe ata thanë: “O ti që t’u shpall përkujtimi (Kur’ani), me të vërtetë ti je i çmendur!” 7. Përse nuk na erdhe me engjëj (që të vërtetojnë) nëse je i sinqertë? 8. Ne nuk i dërgojmë engjëjt (u përgjigjet Zoti) ndryshe vetëm kur duhet (kur e kërkon urtësia e Zotit) dhe atëherë ata nuk afatizohen. 9. Ne me madhërinë Tonë e shpallëm Kur’anin dhe Ne gjithsesi jemi mbrojtës të tij. 10. Ne përpara teje kemi dërguar të dërguar në grupet e popujve të hershëm. 11. Ne përpara teje kemi dërguar të dërguar në grupet e popujve të hershëm. 12. Ja kështu e fusim atë në zemrat e kriminelëve (mosbesimin - talljen). 13. Ata nuk e besojnë atë (Kur’anin). Po ligji (i dënimit) ndaj popujve më të hershëm tashmë është i provuar (se si i shkatërroi Zoti). 14. Edhe sikur Ne t’u hapnim atyre një derë në qiell dhe të ngjiteshin vazhdimisht lart në të (e t’i shihnin engjëjt e fshehtësitë). 15. Ata gjithqysh do të thonin: “Neve na janë ndalë sytë (të pamurit). Jo, ne jemi njerëz të magjepsur”. 16. Ne, në qiell kemi krijuar galaksione yjesh dhe atë (qiellin) e kemi zbukuruar për ata që e shikojnë me vëmendje. 17. Dhe atë (qiellin) e kemi ruajtur prej çdo djalli të mallkuar. 18. Përveç atij që vjedh (përgjon) çka dëgjohet, po edhe atë e kapë ylli i zjarrtë (e djeg). 19. E tokën e kemi shtruar dhe në të kemi vuar kodra dhe kemi bërë që në të të mbijnë bimë të caktuara të të gjitha llojeve. 20. Dhe Ne ju krijuam juve në te jetesën (mjetet për jetë) e edhe atyre për të cilët ju nuk jeni furnizues. 21. E nuk ka asnjë send që të mos ta ketë burimin te Ne, po Ne nuk e japim atë ndryshe vetëm sipas një mase të caktuar (të nevojshme). 22. Ne i lëshojmë erërat mbarësuese, e nga qielli (retë) lëshojmë shi dhe atë ua japim ta pini, e ju nuk mund ta ruani atë. 23. Ne, vërtet jemi që japim jetë e vdekje dhe Ne jemi trashëgues (të qiejve e tokës). ...(23-98)... 98. Po ti madhëroje me falënderime Zotin tënd e bëhu prej atyre që luten (përulen duke u falur). 99. Dhe adhuroje Zotin tënd deri të vijë ty e vërteta (vdekja). Na vizitoni në : Facebook: 🤍 Youtube: 🤍 Twitter: 🤍 Google+: 🤍 Lejohet shpërndarja e linkut dhe jo ringarkimi i videos nëpër kanale tjera dhe vende tjera! Tenzil Media , TenzilMedia , TenzilMedia ALB , Tenzil Media ALB , TenzilMediaALB , Tanzil , Tenzil , Media , Tanzil Media , TanzilMedia , تنزيل , تنزيل ميديا , القرآن الكريم , Kuran , Kur`an , Quran , Qur`an , Holy Quran , The Noble Qur'an ۝ , Islam , Islamic , Muslim , Muslims , Musliman , Islami , Namaz , Ramazan , Sheikh, Sheik, Shaykh, Shaikh, Cheikh, Šeih, Šejh, Şeyh , شيخ‎, shaykh , shuyūkh , NEW - beautiful Quran recitation - heart soothing voice Surja:Hixher - Hazza Al Balushi Kuran titruar ne shqip - Kuran me titra shqip Këndim mahnitës nga Kur'ani Recitim Kur'ani Qe Qetson Mendjen qeteso zemren me kuran,Kënaqu me Kuran Recitim recitim i bukur i kuranit,Recitim i Butë i Kuranit,Recitim Që Dridh Zemrat , Emocional , Mahnitë , mahnitës nga Kur'ani Qetësohu me Kur'an Kur'ani me perkthim Shqip Sherim me Kuran Beautiful Recitation Kur'ani Me Përkthim Shqip - Kur'an Juz Kurani Shqip Kuran Kurani Kurani famëlart Kurani famelart Kurani famlart Juzi 1 Xhuzi 1 Gjuzi 1 KUR'AN-I KERIM Sherim me Kuran QURAN ALBANIAN TRANSLATION hazza al balushi هزاع البلوشي Beautiful Quran Recitation By Hazza Al Balushi - Amazing Recitation surah Hijr relaxing beautiful beautiful Quran recitation - قراءة رائعة تخشع لها القلوب سورة النحل هزاع البلوشي سورة الحجر بصوت القارئ هزاع البلوشي .. صوت هادئ ومريح للنفس القرآن الكريم بصوت هزاع البلوشي القارئ هزاع البلوشي تلاوة خاشعة من سورة الإسراء قراءة الطالب هزاع البلوشي coronavirus corona virus korona corona covid 19 20 stay koronavirus vaccine vacine vaksine test pozitive negative dead kill live sherimi

Recitim i mrekullueshem i Kuranit || Lexim i embel i Kuranit || Surja El-Hakka Hazza El-Balushi

2655
100
2
00:06:59
22.08.2021

Recitim mahnitës i Kuranit, Surja El-Hakka. Recituesi Hazza El-Balushi. Allahu ju shpërbleftë me të mira në dunja dhe në Ahiret dhe jua bëftë sadaka rrjedhëse çdo donacion, subscribe, share, like apo koment sepse ju bëheni shkak që këto video të shikohen më shumë in sha Allah! Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Whatsapp: 🤍 Paypal: 🤍 Fjalët Kyçe: Lexim i bukur i Kuranit Famëlartë, Lexim emocional Kurani, Lexim qetësues i Kuranit, Recitim i mrekullueshëm, Recitim i fuqishëm i Kuranit, Recitim i bukur i Kuranit me përkthim në shqip, Lexim Kurani me ajete në arabisht, Recitim mahnitës i Kuranit, Lexim Kurani që shton imanin, Qetëso zemrën me Kuran, Recitim mahnitës i sures El-Hakka, Recitim mbreslënës i Kuranit, Lexim Kurani qe qeteson zemrat, Kuran me perkthim shqip, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani shqip, Kurani arabisht, Lexim Kurani shqip, Recitim i mrekullueshem i Kuranit, Leximi me i bukur i Kuranit, Rreze Kuranore, RrezeKuranore, #RrezeKuranore #RecitimMahnitësKurani #SurjaElHakka #RecitimQetësuesKurani #RecitimEmocionalKurani #QetësoZemrënMeKuran #LeximKurani #LeximKuraniQeQetsonZemren #RecitimIMrekullueshemIKuranit

Recitim emocional i Kuranit nga një ish i burgosur në Guantanamo - Musa Zemuri, Surja Ankebut (1-15)

855
28
0
00:05:59
22.02.2020

Recitim emocional i Kuranit nga një ish i burgosur në Guantanamo - Musa Zemuri, Surja Ankebut (1-15)

EMOCIONALE - Mos u beni si ata që e harruan All-llahun

39923
418
12
00:06:15
09.02.2017

Surja Hashr (18-24) Shënim: Lejohet shpërndarja e linkut dhe ringarkimi i videos nëpër akounte dhe vende tjera, por nuk lejohet ti ndryshohet asgjë videos nëse shkarkohet videoja! VIDEO E RE : KËNAQE ZEMRËN ME KUR'AN Shpërndajeni me të tjerët këtë recitim të bukur , Allahu ju shpërbleft

Lexim Kurani Që Qetëson Zemrën || Surja El-Kalem || Haitham Al Dakhen

5044
180
0
00:07:49
13.11.2021

Recitim qetësues i sures El-Kalem. Recituesi Haitham Al Dakhen. Allahu ju shpërbleftë me të mira në dunja dhe në Ahiret dhe jua bëftë sadaka rrjedhëse çdo donacion, subscribe, share, like apo koment sepse ju bëheni shkak që këto video të shikohen më shumë in sha Allah! Mos na harroni në lutjet tuaja! Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Whatsapp: 🤍 ✔️✔️✔️ Kontribo edhe ti: 🤍 Fjalët Kyçe: Lexim i bukur i Kuranit Famëlartë, Lexim emocional Kurani, Lexim qetësues i Kuranit, Recitim i mrekullueshëm, Recitim i fuqishëm i Kuranit, Recitim i bukur i Kuranit me përkthim në shqip, Lexim Kurani me ajete në arabisht, Recitim mahnitës i Kuranit, Lexim Kurani që shton imanin, Qetëso zemrën me Kuran, Recitim mahnitës i sures El-Kalem, Recitim mbreslënës i Kuranit, Lexim Kurani qe qeteson zemrat, Kuran me perkthim shqip, Leximi me i bukur i Kuranit, Kurani shqip, Kurani arabisht, Lexim Kurani shqip, Recitim i mrekullueshem i Kuranit, Leximi me i bukur i Kuranit, Rreze Kuranore, RrezeKuranore, Lexim i embel i Kuranit, Lexim Kurani me ze te embel, Recitim Kurani qe qeteson mendjen #RrezeKuranore #RecitimMahnitësKurani #SurjaEl-Kalem #RecitimQetësuesKurani #RecitimEmocionalKurani #QetësoZemrënMeKuran #LeximKurani #LeximKuraniQeQetsonZemren #RecitimIMrekullueshemIKuranit

Назад
Что ищут прямо сейчас на
lexim emocional i kuranit rainbow six siege f2 rammstein ohne dich rainbow six siege fr f1 f2 use WoW Circle shyam singha roy movie trailer глава российской премьер лиги f2 freestylers billy wingrove fort lauderdale funny twitch moments МБАППЕ В РЕАЛЕ ХОЛАНД В БАРСЕЛОНЕ! НОВАЯ ЭРА В ФУТБОЛЕ! НОВОЕ ЭЛЬ КЛАСИКО! Stray full body workout смоленск Peter McKinnon MGQ Paradox MGQ Paradox Time Loop RU